Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A MEIRA CONSTRUCTII GRUP

Aceasta politica este valabila pentru site-ul web: www.meiragrup.ro, denumit in continuare "site-ul". Site-ul apartine operatorului de date S.C. MEIRA CONSTRUCTII GRUP S.R.L. (CUI RO21216881), denumit in continuare “Noi”/"Operator". Confidentialitatea datelor Dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale.


Colectam datele Dvs. doar in temeiul unor obligatii legale sau:

  • pentru incheierea contractului de prestari-servicii dintre Dvs. si Noi sau

  • pentru derularea (executarea) contractului de prestari-servicii dintre Dvs. si Noi sau

  • in vederea efectuarii demersurilor necesare pentru incheierea contractului de prestari-servicii dintre Dvs. si Noi.

Contractul de prestari-servicii dintre Dvs. si Noi se incheie/deruleaza in urma cererii facuta de Dvs. (direct la sediul nostru, telefonic, posta electronica sau utilizand site-ul nostru).

1. Daca veti alege sa ne trimiteti o cerere de oferta prin intremediul site-ului nostru, colectam numele si/sau prenumele Dvs., numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a va raspunde la cererea Dvs.

2. Daca veti alege sa incheiati un contract cu noi pentru o prestare de serviciu, vom prelucra urmatoarele date: Numele, prenumele, numarul de telefon fix/mobil, seria si numarul actului de identitate ,adresa Dvs. de resedinta, adresa imobilului pe care doriti sa-l edificati/renovati, precum si detaliile despre acest imobil (cote, suprafete, volume, compartimentare, etc), necesare pentru a incheia si executa contractul cu Dvs.

3. In cazul in care vom subcontracta partial sau total serviciul, datele Dvs. le transmitem catre subcontractorii cu care vom incheia contracte in acest sens. Datele Dvs. sunt in siguranta, intrucat apelam doar la subcontractori cu sediul in UE care ne ofera garantii suficiente privind protectia datelor Dvs. personale.

Datele Dvs. se vor transmite catre autoritatile romane competente, atunci cand exista o obligatie legala in acest sens (Inspectoratul de Stat in Constructii, Agentia de Cadastru, Primarie, ANAF sau alte autoritati).

Nu transmitem datele Dvs. catre tari terte sau organizatii internationale.

Datele pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ului pe care il detinem sunt prelucrate de care firma de gazduire a site-ului, care detine spatiul de stocare si serverele de e-mail. Exista contract intre Noi si firma de gazduire, cu clauze clare ce includ obligatiile ambelor entitati juridice de a securiza datele personale impotriva prelucrarii lor neautorizate sau ilegale, pierderii accidentale sau distrugerii.

Aveti dreptul de a solicita accesul la datele Dvs., rectificarea sau stergerea lor, restrictionarea prelucrarii, aveti dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Daca va opuneti prelucrarii datelor Dvs., nu vom putea sa va raspundem la cerere sau sa va prestam serviciul.

Datele Dvs. nu sunt transferate catre o tara terta sau o organizatie internationala.

Aveti dreptul sa depuneti plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.

Termenul de pastrare a datelor Dvs. personale este stability in functie de destinatia documentului: 10 ani pentru datele inscrise in facturi, conform Legii Contabilitatii.

Datele privind documentatia referitoare la o constructie se pastreaza pe durata de viata a constructiei.

Daca veti alege sa nu dati curs unei oferte primite din partea noastra, datele Dvs. se vor pastra inca 3 ani, in temeiul interesului nostru legitim de a ne apara in instanta.

In cadrul S.C. MEIRA CONSTRUCTII GRUP S.R.L. (CUI RO 21216881) exista un Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal; datele de contact sunt: office@meiragrup.ro; Splaiul Unirii, 9, Ilfov.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@meiragrup.ro.

Contactati-ne