Cultura organizationala

Am construit relatia cu clientii nostri pe baza Codului de Incredere al Meira Constructii Grup  ‘We Build Trust! We Build Forever!’ si a 3 piloni de actiune Parteneriat, Rasponsabilitate Sociala si Sustenabilitate, avand drept ‘Core of the Business’,  valorile in care noi, Meira Constructii Grup, credem:Motivare, Experienta, Integritate, Responsabilitate si Angajament

Pilonul 1 - Parteneriate Solide

Compania Meira Constructii Grup promoveaza colaborarea si inovarea in dezvoltarea serviciilor integrate de consultanta tehnica in constructii.

Proiectele Clientilor nostri, devin proiectele noastre, de aceea evaluam cu maxima seriozitate parteneriatele noastre. Ne-am consolidat pozitia pe piata prin parteneriate pe termen lung construite alaturi de Clientii nostri si a unei echipe puternice si performante, in care fiecare dintre noi contribuie la reusita proiectul Dvs.

Pilonul 2 – Responsabilitate Sociala

Compania noastra, Meira Constructii Grup si-a luat angajamentul, inca de la infiintarea sa, in 2007, sa promoveze in parteneriatele desfasurate un comportament etic, contribuind astfel la cresterea calitatii in domeniul constructiilor, imbunatatind calitatea vietii echipei noastre si avand un impact direct asupra comunitatilor locale in care a dezvoltat proiecte.

Pilonul 3 – Sustenabilitate

Meira Constructii Grup sustine, incurajeaza si dezvolta conceptul de Green Building in Romania, in toate parteneriatele dezvoltate si actiunile intreprinse.

Incurajam adoptarea practicilor de Green Building de catre partenerii nostri, care au rolul de a atenua impactul cladirilor asupra mediului, prin dezvoltarea de proiecte investitionale cu un impact redus asupra mediului inconjurator, asupra sanatatii oamenilor si utilizand in mod eficient resursele, in ciclul de viata al lor, plecand inca din faza de proiect.

Contactati-ne