Popa Nan Residence, 111 - 113

Popa Nan Residence, 111 - 113

Beneficiar: CONTI REAL ESTATE
Valoarea de investitie: 4 mil.€
Durata de executie: 2011 - 2013
Localizare: Str. Popa Nan, 111 - 113
Suprafata: Suprafata terenului: 900 mp.

Servicii furnizate: Evaluarea si auditul proiectului de investitie - Due Dilligence

Asistenta tehnica si Dirigentie de Santier

Asistenta tehnica a lucrarilor de executie a constructiei.

Asistenta tehnica a lucrarilor de executie a constructiei.

Descriere proiect:

Descriere proiect: Imobilul Popa Nan Residence este amplasat astfel incat sa faciliteze accesul spre centrul orasului, ferit de zgomot si ofera spatii generoase intr-un format armonizat cu cerintele de accesibilitate si comfort occidental.

Imobilul este alcatuit dintr-un singur corp desfasurat pe 3S+P+8E si dispus pe cele 3 puncte cardinale cu soare E-S-V. Din punct de vedere volumetric, imobilul este compus dintr-un numar de 44 de apartamente ce se bucura de o vedere panaoramica, dispuse cate 4, 5, 6 pe fiecare nivel, avand suprafete intre 57,5 mp si 99 mp.

Finisajele interioare: parchetul, gresia, faianta si obiectele sanitare sunt de inalta calitate provenind din Italia si Spania. Responsabilitatea asumata fata de consumul de energie este reflectata de amplasarea in fiecare apartament a modulelor termice de incalzire legate la centrala proprie si a instalatiei de aer conditionat.

Parcarea alcatuita din 3 niveluri subterane are o capacitate de 60 de locuri si este rezultanta aplicarii tehnologiei de lucrari speciale fundatii - pereti mulati.

Tip logistic

Proiect rezidential

Perioada

2011 - 2013

Valoarea de investitie

4 mil.€